7.10.2023

Pitkän suunnittelun jälkeen löytyi lopulta yhteinen aika tiimin tapaamiselle. Kokoonnuimme Tampereelle Ravintola Telakan yläkertaan, jossa saimme olla rauhassa. Tiimiläisiä saatiin paikalle kuusi ja lisäksi mukana oli Nuorten Kuoroliiton hallituksesta Elina. 

Päivän aiheena oli mm. uusien jäsenien hankkiminen Nuorten tiimiin. Suunnittelimme vierailuja kuoroihin, jolloin voimme mainostaa Nuorten tiimiä ja kalastella uusia jäseniä. Yritämme päästä mukaan esimerkiksi kuorojen viikonloppuleireille ja mieluiten vierailemme mahdollisimman eri puolilla Suomea. Voisimme myös vierailla musiikkipainotteisissa kouluissa mainostamassa kuorotoimintaa ylipäätänsä. Päätimme myös tehdä esittelyvideon tiimistä sekä kirjallisen tiedotteen, että Nuorten Kuoroliitto voi lähettää sitä jäsenkuoroille.

Tapaamisessa mietimme myös, mitä Nuorten tiimi tekee. Meidän tehtävä on olla linkki kuorolaisten ja Nuorten Kuoroliiton välillä. Osallistumme tapahtumiin ja autamme niiden järjestämisessä. Kehitämme kuorojen yhteistyötä ja kehitämme keinoja, millä kuorolaisten osallistamista voidaan edistää kuorojen sisällä. Osallistumme myös kuorolaulun maineen parantamiseen.