logo

Jäsenkirje 04/2023

Liittokokous 6.5.2023 klo 12

Nuorten Kuoroliiton liittokokous järjestetään la 6.5.2023 klo 12 Helsingissä, Sulasolin ja Nuorten Kuoroliiton toimistolla Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, B-rappu). Osallistuminen etänä on myös mahdollista.

Kokouskutsut on lähetetty sähköpostiin. Jos et ole saanut kutsua, vaikka olet Nuorten Kuoroliiton jäsenjärjestön edustaja, laita viestiä toimisto@nuortenkuoroliitto.fi. Kokoukseen on kutsuttu liiton varsinaisten jäsenkuorojen edustajat (jotka tarvitsevat valtakirjan ja saavat sillä ääni- ja puheoikeuden) sekä tutustujajäsenten ja MunKuoro-jäsenkuorojen edustajat (joilla on kokouksessa puheoikeus).

Ilmoittautuminen ja valtakirjojen palautus on 24.4.2023 mennessä. Lomakkeet löytyvät sähköpostista.

Kesän laulupäiväleiri

Haluatko järjestää laulupäiväleirin kesällä omalla paikkakunnallasi? Me autamme! Edellytyksenä on, että leiri on avoin kaikille laulamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Sen runkona voi kuitenkin toimia oma kuorosi. NuKL maksaa tilavuokran, ruuat, opettajien palkat sekä leiriläisten vakuutukset. Leiriläisen osallistumismaksu on 65 € ja se sisältää opetuksen ja lounaan joka päivä. Leiri voi olla esim. ma – to klo 10 – 14, ja leiri voi päättyä konserttiin. Jos olet kiinnostunut järjestämään laulupäiväleirin paikkakunnallasi, ota yhteyttä toimisto@nuortenkuoroliitto.fi.
Banneri logolla

MunKuoron tukimateriaali

Toivottavasti kaikki jo tietävät, että kaikki MunKuoro-verkostossa jaettu materiaali on myös Nuorten Kuoroliiton varsinaisten jäsenten käytettävissä. Munkuoro.fi-sivuille on nyt avattu Tukimateriaali-sivu, jossa on valtava määrä materiaalia kuoronjohtajien avuksi ja tueksi. Päästäkseen tähän materiaaliin käsiksi on ensin ilmoittauduttava verkostoon, jolloin saa tunnukset munkuoro.fi-sivujen kirjautuneiden puolelle. Katso lisää https://munkuoro.fi/

Nuorten Kuoroliiton merkit

Nuorten Kuoroliitolla on olemassa jäsenistön muistamista varten erilaisia merkkejä sekä Heinz Hofmann -mitali ja Erkki Pohjola -palkinto. Hallitus myöntää merkit jäsenyhdistyksen tai muun yhteisön anomuksesta, ja merkit tulee anoa ansiojärjestyksessä. Vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen voi lähettää osoitteeseen toimisto@nuortenkuoroliitto.fi.

VINKKI! Jos kuorossanne laulaa henkilö, joka kirjoittaa tänä keväänä ylioppilaaksi ja on laulanut kuorossa yli 5 v. tai yli 8 v., antakaa hänelle lahjaksi kuoromerkki!

Lisätietoa merkeistä sekä hinnat löydät nettisivuiltamme. https://nuortenkuoroliitto.fi/merkit/
kultainenKuoromerkki-rajattu-iso
HopeinenKuoromerkki

NuKLin somekanavat

Nopeimmin tiedon meidän tapahtumista saat seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Tarkistathan, että sinulla on seurannassa NuKLin UUDEMMAT somekanavat! Facebookissa se on Nuorten Kuoroliitto ry ja Instagramissa nuortenkuoroliittory. Eli jos lopussa on ry, silloin seuraat sivua, jota myös päivitetään!
Iloista pääsiäistä!
Peruuta tilaus | Hallitse tilausta
nuortenkuoroliitto.fi
Email Marketing Powered by MailPoet