logo

Jäsenkirje 08/2023

Hyvää alkanutta laulukautta!

Mahtavaa päästä jälleen aloittamaan uusi lukuvuosi kuorojen parissa! Toivottavasti olette saaneet levätä kesällä ja nyt on mieli virkeä!

Poikien laulamisesta

Lähes kaikissa lapsi- ja nuorisokuoroissa puhuttaa poikien laulaminen ja laulun opettaminen. Kesällä Porvoossa kävi vieraana itävaltalainen Moritz Guttmann Cantophonics-lauluyhtyeensä kanssa. Mia Makaroff haastatteli Moritzia poikien laulun opetuksesta ja teki siitä videon. Voit katsoa videon tästä.
Banneri logolla

Kaikille avoin info 27.8.2023 etänä

Sunnuntaina 27.8. klo 17 järjestetään avoin MunKuoro-info kaikille halukkaille. Tule kysymään sinua mietityttävistä asioista MunKuoro-ohjausryhmältä. Jos sinulla on ystävä/tuttava, joka saattaisi olla myös aiheesta kiinnostunut, kerrothan tästä tilaisuudesta hänellekin!

Ilmoittautumislinkin infoon löydät munkuoro.fi-sivun etusivulta ja tästä.

Nyt verkostoitumaan!

Jäsenkuorojemme kuulumiskierrosta tehdessämme olemme ymmärtäneet, että lapsi- ja nuorisokuoroilla on kova halu verkostoitua muiden kuorojen kanssa. Tässä teille lista NuKLin jäsenkuoroista alueittain (Sulasolin piirien mukaan). Toivottavasti löydät läheltäsi kuoron, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä! Kannustamme kuoroja yhteiseen toimintaan ja avustamme rahallisesti vähintään kolmen kuoron yhteiskonserttia.
Lista alueittain 15.8.2023

NuKLin julkaisuja

Olemme mukana Sulasolin Puhtaasti!-hankkeessa, jonka tarkoitus on kiinnittää huomiota tekijänoikeuksiin. Kannustamme kaikkia kuoroja hankkimaan jokaiselle kuorolaiselle oman nuotin, siksi myymme julkaisujamme 5 kappaleen nipuissa.

Laulunuotta 1 - Lauluja maailmalta (2017): 50 € / 5 kpl
Luokka laulaa (2019): 50 € / 5 kpl
MunKuoro/MinKör-nuottivihko (2023): 35 € / 5 kpl

Tänä syksynä on tulossa julkaisuun myös Laulunuotta 2 -vihko, joka sisältää lauluja talven ja joulun aikaan! Malttakaa vielä hetki, niin saatte laulettavaa joulukonsertteihinne!
image4
Ottakaa rohkeasti yhteyttä Nuorten Kuoroliiton toimistoon (toimisto@nuortenkuoroliitto.fi), olemme täällä teitä varten!

Laulun iloa kaikille!
Peruuta tilaus | Hallitse tilausta
nuortenkuoroliitto.fi
Email Marketing Powered by MailPoet