logo

Jäsenkirje 11/2023

Tulevia koulutuksia

Lapsikuoron pedagogiikka -koulutus on tarkoitettu lapsikuoron johtajille tai omasta lapsikuororyhmästä haaveileville. Osallistujat saavat työkaluja lasten kanssa laulamiseen, äänenmuodostukseen, moniäänisyyden alkeisiin, ryhmäytymiseen ja harjoituttamiseen. Lisäksi annetaan vinkkejä lapsikuorolle sopivaan ohjelmistoon.

Lapsikuoron pedagogiikka:
La 10.2.2024 klo 10-16 Espoossa
Kouluttajana Anna Nora
Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Löydä äänesi lasten laulattajana -koulutus on tarkoitettu luokanopettajille ja muille lasten kanssa työskenteleville, jotka haluaisivat käyttää laulamista enemmän opetuksensa tukena ja kaipaavat rohkaisua oman äänen käyttöön. Koulutuksessa mm. käydään läpi innostavaa ja helppoa lauluohjelmistoa, joilla aloittelijakin pääsee laulattamisen alkuun. Osallistujilla on myös mahdollisuus päästä äänenkäytön ammattilaisen lyhyelle yksityisvastaanotolle.

Löydä äänesi lasten laulattajana:
La 25.11.2023 klo 10-16 Kouvola
Kouluttajina Mia Makaroff ja Mari Lavikainen
Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Löydä äänesi lasten laulattajana:
La 16.3.2024 klo 10-16 Jyväskylä
Kouluttajina Mia Makaroff ja Outi Rättö
Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.
Banneri logolla

MunKuoron etäkoulutukset ovat avoimia kaikille NuKLin jäsenille

MunKuoro-verkostossa järjestetään joka kuukausi etätapaamisia Zoomin kautta. Tapaamisessa on etukäteen valittu aihe, jonka pohjalta pidetään "luento" ja sen jälkeen keskustellaan. Myös NuKLin varsinaiset jäsenet ovat tervetulleita tapaamisiin!

Marraskuussa järjestetään kaksi etäkoulutusta.

Pe 10.11.2023 klo 16 on aiheena "Luovat työtavat lapsikuoron opetuksessa". Anna Sandström tulee kertomaan omista luovista työtavoistaan.

Su 26.11.2023 klo 17 Mia Makaroff käsittelee aihetta esiintyminen: millainen on onnistunut esiintyminen, millaisia odotuksia siihen liittyy, eri rooleista esiintymisissä, mitä tehdä esiintymisjännitykselle jne.

Tule mukaan syventymään aiheeseen, kysymään ja keskustelemaan!

Zoom-linkki: https://us06web.zoom.us/j/83254769423

Merkit ja muistamiset

Onko kuorossanne toimijoita, joita haluaisitte huomioida? Ansiokas kuorolainen, kuoronjohtaja, tukiyhdistystoimija tai muu aktiivinen kuorotoimija?

Nuorten Kuoroliiton huomionosoitukset:

 • Hopeinen kuoromerkki: kuorolaiselle, joka on laulanut ansiokkaasti liiton jäsenkuorossa vähintään viiden vuoden ajan. Hinta 25 €.
 • Kultainen kuoromerkki: kuorolaiselle, joka on laulanut ansiokkaasti liiton jäsenkuorossa vähintään kahdeksan vuoden ajan. Hinta 35 €.
 • Pronssinen ansiomerkki: kuoronjohtajalle, tukiyhdistystoimijalle tai muulle aktiiviselle kuorotoimijalle, joka on toiminut ansiokkaasti lapsi- ja nuorisokuorojen hyväksi vähintään viiden vuoden ajan. Hinta 40 €.
 • Hopeinen ansiomerkki: kuoronjohtajalle, tukiyhdistystoimijalle tai muulle aktiiviselle kuorotoimijalle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti lapsi- ja nuorisokuorojen hyväksi vähintään 8 vuoden ajan. Hinta 60 €.
 • Kultainen ansiomerkki: kuoronjohtajalle, tukiyhdistystoimijalle tai muulle aktiiviselle kuorotoimijalle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti lapsi- ja nuorisokuorojen hyväksi vähintään 13 vuoden ajan. Hinta 100 €.
 • Heinz Hofmann -mitali: erittäin ansioituneelle kuoronjohtajalle tai erityisen merkittävillä perusteilla muulle aktiiviselle kuorotoimijalle, joka on pitkäaikaisesti ja tuloksellisesti työskennellyt lapsi- ja nuorisokuorojen parissa ja jonka työ on laajalti tunnettua ja tunnustettua. Hinta 180 €.
 • Erkki Pohjola -palkinto: kuoronjohtajalle tai muulle lapsi- ja nuorisokuorotyön merkittävälle toimijalle, joka on erittäin tuloksellisesti työskennellyt nuorten kuorojen parissa ja jonka työ on musiikillisesti sekä kasvatuksellisesti laajalti tunnettua ja tunnustettua, paitsi kansallisesti myös kansainvälisesti. Hinta 200 €.
Nuorten Kuoroliiton hallitus myöntää huomionosoitukset jäsenyhdistyksen tai muun yhteisön anomuksesta. Anomus voi olla vapaamuotoinen, mutta sen tulee sisältää riittävät perustelut sekä tieto luovutusajankohdasta ja -tilaisuudesta. Hakemukset perusteluineen voi lähettää osoitteeseen toimisto@nuortenkuoroliitto.fi.

Sulasolin jäsenedut

Nuorten Kuoroliiton jäsen: muistathan hyödyntää myös Sulasolin jäsenetuja! Tässä muutama esimerkki eduista (katso lisätietoja Sulasolin sivuilta).
 • NetTicket: konserttilippujen ja tuotteiden myynti joustavasti ja kustannustehokkaasti
 • Sulasolin tapahtumakalenteri: ilmoita tapahtumasi ja saa lisää näkyvyyttä
 • Musica International -tietokanta: virtuaalinen kirjasto, mistä löytyy todella paljon teoksia ja kaikki tarvittava tieto niistä
 • 15 %:n alennus nuoteista
Laulun iloa pimeyden keskelle!
Seuraa meitä somessa:
facebook instagram 
Peruuta tilaus | Hallitse tilausta
nuortenkuoroliitto.fi
Email Marketing Powered by MailPoet