logo

Jäsenkirje 4/2024

 • Liittokokous
 • Kuorolaisten ja muiden toimijoiden muistaminen
 • Kesäkuun tapahtumia nuorille kuorolaisille
 • MunKuoron Zoom-tapaaminen
 • Choral Postcards

Liittokokous 4.5.2024 Hyvinkäällä

Muistutuksena, että Nuorten Kuoroliiton liittokokous pidetään lauantaina 4.5.2024 klo 15 Hyvinkäällä. Osallistua voi myös etänä.

Tavataan Hyvinkään Kipinä-lukiolla, kabinetti A112, osoite Kenkätehtaankatu 1.
Aikataulu:
Klo 15 liittokokous (kahvitarjoilu)
Klo 16-18 mahdollisuus tutustua Sulasolin diskanttikuoromateriaaliin (Mikko Klemola)
Klo 18 Et ole yksin -konsertti (Kokkolan nuorisokuoro, Larte ja Hyvinkään nuorisokuoro). Ohjelma 5 € nuorisokuorojen hyväksi.

Ilmoittauduthan kokoukseen etukäteen, että tiedämme varautua paikalle tulijoiden tarjoiluihin. ILMOITTAUDU KOKOUKSEEN TÄSTÄ

Tässä LINKKI etäosallistumiseen.

Kuorolaisten ja muiden toimijoiden muistaminen

Kevät etenee vauhdilla ja lukuvuoden päätteeksi on hyvä kiittää "kanssamatkustajia". Onko kuorossanne joku tai joitakin, joita haluaisitte muistaa erityisesti? Esimerkiksi kuorolainen, joka on laulanut kuorossa pitkään? Tai kuoron taustaorganisaation henkilö, joka tekee pyyteetöntä työtä kuoronne hyväksi?

Muistathan Nuorten Kuoroliiton merkit ja huomionosoitukset. NuKLin hallitus myöntää merkit yhteisön anomuksesta. Lähetä vapaamuotoinen anomus osoitteeseen toimisto@nuortenkuoroliitto.fi.

Kesäkuun tapahtumia nuorille kuorolaisille

Välitäthän tietoa kuorolaisillesi, kiitos!
 1. Valtakunnallinen kuoroleiri 10.-14.6.2024 10-20 -vuotiaille laulajille, YLIVIESKA. Järjestää: Nuorten Kuoroliitto. Lisätietoja täältä.
 2. Kesäköörimiitti lapsikuoroille 8.6.2024, SALO. Järjestää: Nuorten Kuoroliitto. Lisätietoja täältä.
 3. Kansainvälinen Summer Summit -festivaali 7.-9.6.2024, ESPOO ja HELSINKI. Järjestää: Tapiolan kuoro. Ilmoittautuminen täältä.
 4. Laulupäiväleiri 7-13 -vuotiaille 4.-7.6.2024, JYVÄSKYLÄ. Järjestää: Nuorten Kuoroliitto. Lisätietoja täältä.
 5. Laulupäiväleiri 7-13 -vuotiaille 5.-8.6.2024, SALO. Järjestää: Nuorten Kuoroliitto. Lisätietoja täältä.
 6. Kuorokesäleiri 6-18 -vuotiaille 3.-7.6.2024, ESPOO. Järjestää: Tapiolan kuoro. Lisätietoja täältä.
Banneri logolla
MunKuorojen seuraava Zoom-tapaaminen on avoin ihan kaikille. Tapaamisen aiheena on kuorojen perustaminen, erilaiset kuorojen toimintamallit sekä kuorojen talous. Tapaamiseen voivat osallistua niin kuoronjohtajat, vanhemmat, koulujen rehtorit kuin opettajatkin, jos ovat kiinnostuneita perustamaan uutta kuoroa. Tule sinäkin ja kutsu kollegasi mukaan!

Zoom-tapaaminen pidetään la 27.4.2024 klo 10. Tässä linkki tapaamiseen.

Choral Postcards - Kuoropostikortit

Kertokaa tästä hienosta mahdollisuudesta 2006-2009 syntyneille kuorolaisillenne!

Helsingin kamarikuoro järjestää Choral Postcards -kurssin, joka on suunnattu lukioikäisille, musiikkia harrastaville ja sävellyksestä kiinnostuneille nuorille. Kurssi on maksuton, ja opetus tapahtuu osin etänä ja osin Helsingissä. Nuotinlukutaitoa vaaditaan, mutta aiempaa kokemusta säveltämisestä ei tarvitse olla.

Chamber Choir Irelandin kehittämä Choral Postcards -sävellyskurssi tarjoaa nuorille säveltäjille mahdollisuuden tutustua kuorolle säveltämiseen ammattilaisten ohjauksessa ja kuulla säveltämäänsä musiikkia ammattikuoron laulajien tulkitsemana. Projektin aikana sävelletään “kuoropostikortteja”, lyhyitä, postikortille mahtuvia teoksia neliääniselle sekakuorolle, jotka Helsingin kamarikuoro esittää ja taltioi videolle.

Kurssille voi hakea 17.5.2024 asti. Kurssin opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen keri@helsinginkamarikuoro.fi.
Hakulomake: https://forms.gle/8WGCY8TJkwJJ2z6Z8
Seuraa meitä somessa:
facebook instagram 
Peruuta tilaus | Hallitse tilausta
nuortenkuoroliitto.fi
Email Marketing Powered by MailPoet