logo

Jäsenkirje 6/2024

  • Lapsi- ja nuorisokuoronjohtajien verkostoitumispäivät
  • Syksyn koulutuksia
  • Muita tulevia tapahtumia

Lapsi- ja nuorisokuoronjohtajien verkostoitumispäivät

Nuorten Kuoroliitto järjestää verkostoitumispäivät lapsi- ja nuorisokuorojen johtajille 8.-9.11.2024 Helsingissä. Verkostoitumispäivät sisältävät sekä koulutusta että rentoa yhdessä oloa.

Perjantai-iltana on Lasten ja nuorten laulamisen laboratorio Kaisaniemen ala-asteella. Ohjelmassa on luento, demoja sekä keskustelua äänenmuodostusasioista. Tämän jälkeen ohjelmassa on vapaamuotoista illan viettoa läheisessä ravintolassa.

Lauantai vietetään Kaapelitehtaalla. Aamupäivällä on mahdollisuus osallistua Sulasolin liittokokoukseen ja iltapäivällä on luentoa ja workshopia sekä näiden aiheiden tiimoilta vapaamuotoista keskustelua.

Lauantai-iltana klo 18 on Sulasolin järjestämä kaikkien aikojen ensimmäinen Kuorogaala! Gaala on kuoroaktiiveille suunnattu iltajuhla, jossa on palkintojenjakoa, buffet-illallista jne. Tämäkin on siis hieno tilaisuus verkostoitua!

Verkostoitumispäiville voi ilmoittautua jo nyt! Lisätietoa tästä linkistä.

Syksyn koulutuksia

Kuorotutor-koulutus 31.8.2024 Porvoossa. Koulutus on tarkoitettu 15-25 -vuotiaille kuorolaisille. KERRO KOULUTUKSESTA KUOROLAISILLESI! Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä.

Lapsikuoron pedagogiikan jatkokurssi 7.9.2024 Lahdessa. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia lisää johtamistekniikan perusteita sekä kaipaavat työkaluja edistyneempien kuoromusisointitaitojen ohjaamiseen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä.

Muita tulevia tapahtumia

Seuraava jäsenkirje tulee elokuussa.
Toimisto on kiinni 13.-18.6. sekä 8.-28.7.
Rentouttavaa kesää kaikille!
Seuraa meitä somessa:
facebook instagram 
Peruuta tilaus | Hallitse tilausta
nuortenkuoroliitto.fi
Email Marketing Powered by MailPoet