MunKuoro/MinKör-kesäpäivät 16.-18.6.2023

MunKuoro/MinKör-kesäpäivät vietettiin Tampereella 16.-18.6.2023. Mukana oli 9 kuoroa eri puolilta Suomea. Kuoroille oli jaettu etukäteen nuotit yhdessä esitettäviin kappaleisiin, jotka sitten esitettiin la 17.6.2023 Metsäseikkailu/Skogsäventyr-konsertissa Tampere-talon pienessä salissa. Konsertissa olivat mukana myös Mandys Nyckel -yhtye sekä laulaja-näyttelijä Daniela Fogelholm. Kaksikielisen, matalan kynnyksen tapahtuman järjestivät Nuorten Kuoroliitto ja DUNK – De Ungas Musikförbund i Svenskfinland.

Majoittuminen ja muu oheistoiminta tapahtui Kalevan lukiolla ja yksi konsertti järjestettiin myös Kulttuurikeskus Laikun musiikkisalissa. Tässä konsertissa kuorot esiintyivät toisilleen ja kaikkia kannustettiin kovaan ääneen!

Mikaelskolans sångare Laikussa. Kuva: Markku Uusitalo

Sää oli mitä parhain, ruoka hyvää ja kuorolaiset viihtyivät yhdessä! Osa kuoroista viipyi Tampereella yhden yön ja osa jäi vielä toiseksi yöksi. Moni testasi myös Särkänniemen laitteet.

Kuva: Markku Uusitalo

MunKuoro/MinKör-kesäpäivät järjestettiin Tampereen Sävel -tapahtuman yhteydessä. Kesäpäiviä olivat tukemassa Svenska Kulturfonden sekä Sulasolin Hopiala-rahasto.