Kesän 2022 päiväleirit

Nuorten Kuoroliitto  järjestää jälleen eri paikkakunnilla lauluntäyteisiä päiväleirejä. Leireille ovat tervetulleita kaikki kuorolauluharrastuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Leireillä harjoitellaan kuorolaulun perustaitoja (äänenkäyttö, hengitys, ryhti, kuunteleminen, esiintymistaidot, ryhmässä toimimisen taidot) toiminnallisesti leikkimällä, yhdessä tekemällä ja musisoimalla. Leirin ohjelmisto suunnitellaan laulajien ikä ja taitotaso huomioiden. Eri paikkakuntien leirit voivat erota hieman sisällöltään, mutta lähtökohtana on järjestää opetusta neljänä peräkkäisenä päivän 3,5 tunnin ajan klo 10-13.30. Leirin päätteeksi järjestetään vielä perheille ja ystäville pieni konsertti. Leirillä on aina vähintään kaksi vetäjää.

 

Leirimaksu on 65€/osallistuja ja se sisältää opetuksen  ja lounaan joka päivä. Leiriläiset on tapaturmien varalta vakuutettu. Toivomme, että ilmoitatte lomakkeella mahdollisten ruoka-aineallergioiden lisäksi myös mahdolliset sairaudet tai muut asiat, jotka olisi hyvä olla opettajien tiedossa. Lähetämme huoltajille vielä ennen leiriä tarkempaa tietoa sähköpostitse. Myös leirimaksulasku tulee ilmoittautumisen jälkeen huoltajalle sähköpostiin.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viimeistään 10 vrk ennen leirin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 20€ käsittelykuluja. Sairaustapauksissa peruutuskulusta voidaan neuvotella. Peruminen tulee tehdä sähköpostitse toimisto@nuortenkuoroliitto.fi

 

Lisätietoja: toimisto@nuortenkuoroliitto.fi

Mikäli te haluaisitte järjestää kesällä 2022 omalla paikkakunnallanne yhteistyössä kanssamme kuoropäiväleirin, ottakaa pikaisesti yhteyttä Nuorten Kuoroliiton toimistoon! Leirin tavoitteena voi olla uusien kuorolaisten rekrytoiminen toimintaan tai uuden kuoron aloittaminen. Se voi toimia myös toiminnassa olevalle kuorolle tehoruiskeena ennen varsinaisen toimintakauden alkua.

Pori 8.–11.7.2022

Lasten ja nuorten jazzlaululeiri Porissa 8.-11.7.2022 klo 10.30-14.00, maanantaina 11.7.klo 13.15 Palmgrenin konservatorion popjazz-osaston ja kuoroleirin oma konsertti Puistossa Poriljonki-lavalla. Leiripaikkana Cygnaeus-koulun kirjastoaula, Tasavallankatu 1, Pori. Hinta 65€/lapsi, sisältää opetuksen ja lounaan joka päivä. Leiri on tarkoitettu kaikille 6–13-vuotiaille kuorolaulusta kiinnostuneille. Leirin opettajina toimivat Tarja Viita-aho, popjazzlaulun lehtori, Palmgren-konservatorio ja Minna Liettyä-Tyni, kuoronjohtaja, Tyttökuoro Sävelsirkut, Porin Gospelkuoro. Leiri järjestetään yhdessä Porin Jazzin ja Palmgren-konservatorion kanssa.

 

Ilmoittaudu Porin jazzlaululeirille 7.7.2022 mennessä: https://forms.gle/vFE6K9ttYeN11fET8